hello@verticaladvertising.ro

Pe tine ce te face fericit?

Pe tine ce te face fericit?

De mica, mi-a placut sa scriu. Îmi amintesc că primul text de care am fost sigură că pot să-l scot în lume, a fost prin clasa a V-a. Și cred ca era destul de ciudat pentru vârsta aia: povestea unei frunze, de la naștere până la maturitatea toamnei, și despre cum a devenit martoră la viețile fiecărui trecător de care a fost aproape.

Desigur că au urmat texte mai vesele sau mai puțin vesele, de dragoste, de adolescentă rebelă, de arătat sau de păstrat cu sfințenie. Mi le aduc aminte aproape pe toate, știu ce gândeam atunci când le-am scris, știu si care le-a fost motivul. Cu anii m-am îndreptat, evident, spre un liceu cu profil uman iar apoi, după lungi cautări de sine am ajuns la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.

Familia m-a sprijinit întotdeauna, nu stiu, poate că și-ar fi dorit să am o meserie mai așezată, mai sigură financiar, însă m-au încurajat tot timpul. Chiar și atunci când i-am anunțat că vreau să mă mut în București, pentru un job la o televiziune mai mare decât cea la care lucram. Nu a fost ușor, am avut chiar vreo doua tentative să mă întorc la ceea ce nu mă speria, la prieteni, la ai mei. Și tentative au ramas. Între timp am descoperit filmul, am urmat un master în producție de film la UNATC, însă tot simțeam că ceva nu se leagă. Prea alergam dintr-un proiect în altul, prea mă agitam pentru poveștile altora, era timpul s-o scriu pe-a mea. Și cum nimic nu-i întâmplător, am discutat despre asta cu Cristina, care-mi era prietenă de ceva timp și care avea același vis. Așa s-a născut Vertical, pe numele ei întreg Vertical Advertising&PR. Dacă ar fi să compar agenția cu ceva, aș zice că-i un serial de film.

Unul fain, desigur, de care nu te mai saturi și al cărui nou episod îl aștepți cu sufletul la gură. Cam așa suntem noi la Vertical, protagoniștii propriei povești.

Cred că fericit ești când te îndrăgostești, când simți adierea vântului cu miros de vară, când îi faci pe alții fericiți, dar mai ales atunci când faci ceea ce iți place.

Pe tine ce te face fericit?

Alexandra Buzoianu